Het Eden Beach Resort

Eden Beach Resort, een gezellige locatie waar u wellicht naar zou kunnen gaan op uw volgende vakantie. Het is gelegen in het Caribisch Nederlandse eilandgebied Bonaire, in het zuiden van de Caribische Zee.

Spice Beach Club ligt naast Eden Beach Resort aan het strand. Wilt u logeren in een Resort welke van alle gemakken is voorzien, net buiten de stad, aan het strand, zwembad met de leukste Beach Bar/Restaurant van het eiland dan bent u bij Eden Beach Resort aan het juiste adres.

Eden Beach heeft verschillende soorten kamers, van appartementen, studio’s tot luxe suites geheel in de stijl van Spice Beach Club.

 

Het Resort

Bij Eden Beach Resort willen we uw bezoek veranderen in een onvergetelijke ervaring. Onze herontworpen installaties bieden een combinatie van een perfecte omgeving en een familie atmosfeer waarin iedereen zich kan vermaken; een magische ruimte voor zowel stelletjes en mensen die op zoek zijn naar avontuur en opwinding.

Ons resort zal u verleiden met de nieuwe en gevarieerde accommodaties, zorgvuldige aandacht, onze heerlijke spa, buitengewone keuken, top kwaliteit scuba duiken en prachtige omgeving.

 

Wat te doen?

Bekijk de vele mogelijkheden voor avontuur in snorkelen, scuba duiken, watersporten of de watertaxi naar Klein Bonaire. Of geniet van de ontspanning in de spa of bij het zwembad.

 

 

 

 Spice Beach Club      |      at Eden Beach Resort      |      Bulevar Gobernador N. Debrot      |      T. +(599) 717 6720     |      E. info@spicebonaire.com